Bestellingen vóór 13:00, zijn de volgende werkdag in huis.

Bestelinformatie

Wanneer u via onze website een bestelling plaatst, is het mogelijk om via iDeal te betalen. Na ontvangst van de betaling maken wij de bestelling gereed, waarna deze zo spoedig mogelijk aan u wordt toegezonden. Het pakketje kan u volgen via een track & trace code. Deze wordt via je opgegeven e-mail adres verzonden. Kies u voor de optie ophalen, dan krijgt u van ons bericht via de email, wanneer het pakketje opgehaald kan worden.

Verzendkosten

Boven de €75,00 verzendkosten gratis

Onder de €75,00 betaalt u verzendkosten €7,75 binnen Nederland.

* Op zaterdag, zondag worden er geen pakketten verstuurd.

* Bestellingen vóór 13:00, zijn de volgende werkdag in huis. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Door de enorme drukte bij de pakketservice kan het wat langer duren voordat uw bestelling bezorgd wordt.

Retourneren

Indien u niet tevreden bent met het door u bestelde product, mag u deze binnen veertien dagen aan ons retour zenden. Retour zendingen worden geaccepteerd wanneer zowel de verpakking als het product in de orginele staat verkeren. Er mag geen product uit de verpakking zijn. Na ontvangst zal PUUR JO het aankoopbedrag minus de verzendkosten zo spoedig mogelijk aan u terugstorten.