Bestellingen vóór 13:00, zijn de volgende werkdag in huis.

Allereerst bedankt voor de snelle levering en de extraatjes die erbij zaten !

Ik heb PUUR JO gevonden via Google. Al tijden was ik op zoek naar zilvershampoo zonder parfum. Overal gevraagd, maar het leek niet te bestaan. Ik ben namelijk allergisch voor parfum, en met mij velen geloof ik. Ik heb de zilvershampoo inmiddels 1x gebruikt, 2 minuten laten inwerken en het geel is al een stuk minder. Ik ben er dus heel erg blij mee !!!

Nogmaals mijn hartelijke dank en vriendelijke groeten, Veronica.

 

Ik heb inmiddels enkele producten mogen testen en het was me een echte EER deze te mogen gebruiken!! Mijn reactie ....? WAUW! Echt waar! De glans, de veerkracht...ongelooflijk..ik vraag me steeds af wat jouw geheime ingrediënt is!

Ik heb reactie gekregen van de ouders van een kind: Féline haar haar blinkt zoals nooit voorheen, bedankt voor de kwaliteitsvolle kappersbeurt.

Oudere klanten, jongere mensen,,,één voor één 100% tevreden dus DANK U Jolanda !

Veel meer hoef ik niet te zeggen

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Onze kapsalon bestaat al ruim 20 jaar en wij hebben in deze periode met veel verschillende producten gewerkt.

Sinds 1 jaar beschikken wij met heel veel trots over de producten van PUUR JO. En hebben daar geen seconde spijt van gehad, want onze salon heeft hierdoor een kwaliteitsimpuls gekregen !

Destijds hebben wij na een lange zoektocht heel bewust voor PUUR JO gekozen omdat wij ons verder willen onderscheiden en onze klanten natuurlijke producten wilden aanbieden. Met PUUR JO boeken wij zeer goede resultaten met de gezondheid van het haar en hoofdhuid en daarom komen onze klanten ook terug en hebben wij veel nieuwe klanten mogen verwelkomen. Oook onze verkoop is aanzienlijk gestegen!

Vanaf februari 2019 gaan wij ook starten met de kleuringen Be one Multicolor System om ons nog meer te onderscheiden.

Tevens vinden wij het zeer prettig dat wij het alleenrecht in onze regio hebben om met PUUR JO te mogen werken waardoor wij uniek zijn en klanten speciaal voor ons kiezen.

Gea en Ruud Rijker

Kapsalon Coco Jari in Deventer