Jojoba & Argan haarolie behandeling

Jojoba & Argan

Organische olie blend voor zeer beschadigd of chemisch behandeld haar, het "goud" voor je haar. Heeft de eigenschap zeer snel en diep in het haar en huid te dringen. Jeukende hoofdhuid en droog haar kunnen behandeld worden met een luxe hoofdwasmassage. Als je fijn haar hebt, is deze olie perfect want het maakt je haar niet zwaar en laat het niet super vettig aanvoelen. Jojoba is extra goed bij eczeem, psoriasis, geïrriteerde huid. Het is een natuurlijk antioxidant. De jojoba olie is Parabenen, Sulfaten, Siliconen, SLS, Parfum. Gebruiksaanwijzing: Verwarm ongeveer 30ml olie in de magnetron. Masseer de olie vanuit de hoofdhuid richting de punten. Laat het product 20 minuten inwerken. Daarna goed uitspoelen en 2x nawassen met een diep reinigende shampoo. Het haar handdoek droog maken en afsluiten met een vochtinbrengende crème. Indien het product in contact komt met de ogen, deze onmiddellijk uitspoelen.

Dit product is ook ideaal voor krullend haar.

ADV 150 ml €39,95

 

Jojoba & Argan olie

TIP: Ook geschikt om de haargroei te bevorderen. Het is wel belangrijk om te vermelden dat er met oliën niet onmiddellijk een resultaat te zien is. Het kan ongeveer zes maanden duren voordat resultaten zichtbaar zijn.

Last van een allergie met de stof cocamidopropyl betaine, deze jojoba & argan olie is vrij van deze stof !!!!!

INCI:

Simmondsia Chinensis (jojoba) Seed Oil = olieachtige wax van de jojobaboom, vochtregulerend, brengt een beschermend laagje aan over de huid en de haarschacht waardoor het niet uitdroogt. De olie is stabiel en effectief voor de droge huid, beschadigd haar en gespleten haarpunten.

Glycine Soja Oil = Sojabonen olie,verzacht de huid en versterkt de natuurlijke vochthuishouding van de huid. Drogende olie.

Argania Spinosa Kernel Oil = wordt geperst uit de pitten van de vrauchten van de marokkaanse boom. In de vrucht zit een grote harde noot en daarin bevinden zich één tot drie pitten waaruit de olie koud geperst wordt.Bevat een hoog gehalte aan vitamine E. Wordt snel door de huid opgenomen.

Vitis Vinifera Seed Oil = de pulp van de druif dat na persing overblijft wordt gebruikt als kleurstof . druivenzaad olie, een van de meest krachtige antioxidanten. In water oplosbaar.

Cera Alba (beeswax) = bijenwas, hydraterend wordt gebruikt als een emulgator in verdikkingsmiddel.

Sodium Benzoate = wordt gewonnen uit sodiumzout. Antibacteriële en anti-schimmel eigenschap.

Potassium Sorbate =Anti-microbiële en anti-schimmel eigenschap.